bukalo%204203

Doneren

Maak geld over op onze rekening en TASK zorgt ervoor dat dit bedrag voor de volle 100% wordt aangewend om in Afrika een praktijkschool te realiseren. Onze stichting heeft de zogenoemde anbi-status en is door de belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Eén van de voordelen hiervan is dat de donatie aan TASK fiscaal aftrekbaar kan zijn. Voor meer informatie hierover verwijzen wij naar de website van de belastingdienst.

Notarieel

Wilt u een aanzienlijk bedrag schenken aan TASK
(5 jaar lang €200 of meer), dan neemt TASK de notariële kosten voor haar rekening. Daarvoor heeft het speciale afspraken met haar notaris gemaakt.


Doneer op rekeningnummer
NL20RABO 01091.48.266 ten name van Task in Liempde


DSC05867.JPG

ANBI

Een ANBI betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang. 

Als een ANBI zelf schenkingen doet in het algemene belang, dan hoeft de instelling geen schenkbelasting te betalen. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. 

Simpel

Het idee voor TASK was simpel: we wilden met zoveel mogelijk met onze eigen handen en in ieder geval onder eigen regie een school bouwen voor praktijkonderwijs in de Caprivi in Namibië. TASK bouwde de eerste vijf lokalen en leert daar nu (onder meer) hoe je een volgend lokaal moet gaan bouwen.

Door met lokale bouwmaterialen te werken stimuleren we de economie ter plaatse ook op die manier en zorgen we ervoor dat het onderhouden van de school lokaal mogelijk wordt.


Steun de Stichting TASK

Steun de Stichting en maak geld over op rekening NL20RABO 01091.48.266 ten name van Task in Liempde

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over TASK dan kunt u het bestuur van de stichting rechtstreeks bereiken.
Neem contact op met de penningmeester Jeroen Berkhout 06 11096760 of met de voorlichter
van de stichting Joost van Sluijters 06 53833160. Daarnaast kent deze site ook een contactformulier.

ANBI-erkend

TASK is een ANBI-erkende stichting. Dat wil zeggen dat we een algemeen doel dienen. Dat doel is wat ons betreft het realiseren van een technische school in Namibië. Door de ANBI-erkenning is uw gift fiscaal aftrekbaar.